T'agradaria treballar amb nosaltres?

Ets apassionat per treballar amb bebès, nens i famílies, i posseeixes una forta vocació de servei? Llavors estàs en el lloc adequat! En Lenoarmi, busquem professionals compromesos i entusiastes com tu, disposats a aprendre i créixer en un ambient dinàmic i gratificant.

La nostra missió en Lenoarmi és promoure la salut i el desenvolupament personal al llarg de totes les etapes de la vida, des de la concepció fins a la vellesa. Per això, valorem a persones que s’identifiquin amb la nostra filosofia i estiguin disposades a aportar el seu talent i habilitats per a fer la diferència en la vida dels nostres alumnes i les seves famílies.

En unir-te al nostre equip, tindràs l’oportunitat de treballar en un entorn enriquidor i col·laboratiu, on et brindarem la formació necessària en el Mètode Lenoarmi, una metodologia innovadora i única que promou la Intel·ligència Corporal® com a base per a futurs aprenentatges i creixement personal.

A més, en formar part de Lenoarmi, et beneficiaràs d’un ambient laboral positiu i motivador que fomenta l’aprenentatge continu, el treball en equip i el creixement professional. Creiem que cada membre del nostre equip és fonamental per a aconseguir la nostra visió i, per això, et donarem suport en cada pas del teu camí.

Si estàs llest per a embarcar-te en aquesta emocionant aventura i unir-te al nostre equip de professionals apassionats, et convidem a enviar-nos el teu curriculum vitae. Volem conèixer-te i saber més sobre la teva experiència, habilitats i, sobretot, el teu desig d’aprendre i créixer amb nosaltres.

No deixis passar aquesta increïble oportunitat de formar part d’una organització líder en el camp de l’educació i la salut, compromesa amb marcar la diferència en la vida de les persones a través de la promoció del benestar i el desenvolupament integral.

Estem ansiosos per rebre el teu curriculum vitae i conèixer-te millor! No esperis més, envia’ns la teva informació i comença a escriure la teva història d’èxit en *Lenoarmi!