Acompanyament a la maternitat

Lenoarmi t’acompanya en el meravellós i màgic  procés de creixement mutu de la mare i del bebè, molt més allà de la preparació al part i de la recuperació postpart.

La maternitat és l’experiència de vida que té una dona al moment en què es converteix en mare. La maternitat engloba un conjunt de fenòmens que es desenvolupen en la dona, que van més enllà d’una sola disciplina.

La  maternitat no és només el fet que biològicament ocorri el procés de reproducció (donar a llum), sinó que representa la generació d’un nou ésser humà, per al que és necessària la integració d’altres dimensions.

La maternitat representa un canvi de la seva vida, en el qual les prioritats com a persona canvien íntegrament, tenint la responsabilitat de vetllar pel benestar de la criatura que ha arribat al món, gràcies a la seva procreació.

recuperació post part bàsic

Al  cos li ha costat  diversos mesos preparar-se per a donar a llum, i també necessitarà un temps per a recuperar-se. Si li han practicat una cesària, la recuperació serà encara més lenta, perquè una operació requereix més temps de curació. Si no ho tenia previst, és possible que aquest canvi també li activi qüestions emocionals.

Per això, realitzar una activitat física apropiada per al teu estat és recomanable. D’aquesta manera ajudaràs el teu cos a baixar de pes, a recompondre el sòl pelvià, enfortir l’abdomen, tonificar els músculs i buidar la teva ment.

En aquest sentit, la gimnàstica postpart és la indicada per a aquesta etapa i ha de realitzar-se en forma progressiva i dirigida per un monitor *Lenoarmi.

recuperació post parteixo avançat

Lenoarmi ha estat pionera a realitzar la recuperació post parteixo incloent bebè en els exercicis, no deixant al *bebñe en un racó de la sala

Si tens un bebè i vols fer exercici, consulta’ns. Les classes estan impartides per fisioterapeutes especialitzats, que estaran pendents de tu en tot moment i et donaran les pautes i correccions necessàries per a realitzar l’exercici de la forma correcta i sense lesionar-te, aprofitant al màxim tots els seus beneficis.

Oferim classes d’exercici postpart per a mamàs i bebès en grups reduïts de fins a 6 persones, o en sessions  individuals, adaptades totalment al teu estat físic i horari. Posa’t en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació.

Abans de començar a fer exercici, et recomanem realitzar una valoració per un fisioterapeuta  per a comprovar que pots realitzar-lo i determinar els exercicis més adequats per a tu.

hipopresives

Moltes dones després de donar a llum decideixen fer gimansia hipopresiva per a recuperar-se després del part amb el principal objectiu de recuperar la seva musculatura abdominal i del sòl pelvià; però a part d’aquests dos objectius tan evidents, la realització d’un programa de tècniques hipopresives  ajudarà la recentment mamà a normalitzar i a regularitzar molts altres aspectes fonamentals per a la seva correcta i completa recuperació.

L’origen del Mètode hipopresivo, creat pel Dr. Marcel Caufriez en els anys 80, va ser la recuperació de la dona després del part ja que les tècniques hipopresivas compleixen tots els objectius fisioteràpics en el tractament global de la dona després de donar a llum.

En el marc de la recuperació postpart utilitzarem tècniques de gimnàstica abdominal hipopresiva (GAH) amb l’objectiu de recuperar la postura  de la dona, aconseguir tonificar la seva musculatura abdominal i del sòl pelvià, així com per a proporcionar una adequada prevenció de possibles hèrnies vaginals (prolapses) i de la incontinència urinària.