Maternal Aquàtic Nivell 1

Amb Lenoarmi en l’aigua, com la dona embarassada està en un estat de *desgravitación, se sent més lleugera, cosa que li permet realitzar els moviments amb més fluïdesa i activar la circulació sanguínia.

La futura mare no rep cap impacte a nivell articular i aconsegueix tonificar i agafar fons, alhora que augmenta la seva resistència.

L’aigua serveix com a mitjà per a entrar en harmonia i comunicació amb el bebè.

La mare es pot relaxar més fàcilment amb l’aigua calenta de la nostra piscina; a més, els pares també participen en aquesta activitat, afavorint des del primer moment el vincle afectiu amb el bebè que ha de néixer.

Un altre factor important en les nostres sessions és l’acompanyament a través de la musicoteràpia i la cromoterapia.

Maternal Aquàtic Nivell 2

En línies generals, el benefici de l’activitat física en l’aigua per a una embarassada, consisteix a exercitar el seu cos d’una manera suau, on el moviment és menys fatigat i agressiu, reduint l’impacte dels exercicis sobre les articulacions. 

En l’aspecte psicològic, permet a la futura mamà relaxar-se (producció de *endorfinas, molècules que proporcionen benestar, afavorint aquest estat a tots dos), portant a aquesta situació també al beu i afavorint la connexió que s’estableix entre ells en compartir el mitjà aquàtic. 


D’altra banda el massatge que el moviment de l’aigua exerceix sobre la pell, té un efecte tonificant i hidratant, contribuint a disminuir els petits trastorns de l’embaràs, com poden les hi varices, dolor d’esquena, retenció de líquids, etc. En les classes es realitzen exercicis per a enfortir els músculs i augmentar la flexibilitat de les articulacions, així com pràctiques de respiració i relaxació.

Maternal Aquàtic en parella

Aquestes sessions complementen la preparació per a la gestant i faciliten la participació activa de la parella.

L’acompanyament actiu de la parella en aquestes sessions són fonamentals per a crear des de l’experiència aquatica compartida una vinculació per al moment del part.

Les propietats de l’aigua generen grans beneficis a la *preparacion del cos de la dona gestant per al moment del part i del postpart.

La participació activa de la parella es basa a oferir seguretat  i acolliment des de l’experiència *físcica i directa, transcendint a l’experiència emocional i psicològica.

preparació al part

És un entrenament adequat durant tot l’embaràs, per a una maternitat positiva i un part més fluid.

Una dona entrenada pot adaptar-se amb més seguretat a la nova maternitat i recuperar-se més fàcilment en el procés del postpart.

És un entrenament amb moviments harmònics i naturals que estimulen la correcta ubicació del bebè en la pelvis materna.

Tonifica la musculatura en general, al mateix temps que ajuda a flexibilitzar l’abdomen i el perineu a través de la relaxació i la respiració.

Ajuda a l’autoregulació de la tensió, millorant la condició humana i la qualitat de vida.

Engloba programes especialment dissenyats que es valen de la simbologia de la naturalesa per a poder expressar-se corporal  i emocionalment.

preparació al part en parella

La preparació al part no és només “preparar el cos”. El part és una situació desconeguda, es diu que “cada part és diferent”, i s’escapa del total control de la dona, per la qual cosa aquesta situació pot generar ansietat, nervis…

El taller de preparació física al part es dirigeix a controlar aquesta situació en la mesura que sigui possible, aportant:

Informació, apoderament de la dona i de la seva parella.

Coneixement sobre els aspectes del part que poden decidir-se, com ara l’administració d’epidural, la realització de pell amb pell, la postura per a donar a llum, preparació del pla de part.

Preparació per a rebre al bebè. Si quan tens una cita especial et prepares, no ho faràs per a una de les cites més importants de la teva vida?