Baby Aquátic Nivell 1

De 0 a 6 mesos: adaptació en l'aigua i el despertar de les seves primeres flotacions.

El mètode Lenoarmi secunda, enforteix i anima als pares a través d’activitats psicomotrius d’aigua i terra. Els pares, participant en l’activitat, adquireixen el coneixement per a construir el seu propi projecte educatiu i enriqueixes la qualitat de la comunicació amb els seus fills.

Baby Aquatic és l’activitat d’aigua que va dels 0 mesos fins als 3 anys, adaptant el Mètode:

De 0 a 6 mesos: adaptació en l’aigua i el despertar de les seves primeres flotacions.

Baby Aquátic Nivell 2

De 6 a 12 mesos: inici de les primeres habilitats en l'aigua i reflexos de supervivència.

Baby Aquátic Nivell 3

De 13 a 36 mesos: el nen res abans de caminar

Aprèn a coordinar i a desplaçar-se, descobreix el plaer de la seva autonomia, conquesta la saviesa en l’aigua

Baby sport Nivell 1

*Baby – Sport és el primer exercici del bebè que potencia les seves habilitats motrius, reforça la seva musculatura i alhora el prepara per a assoliments motrius majors.

Pots començar el primer “esport» del teu bebè a partir dels dos mesos amb el Mini Bodi *Sport

També a partir dels dos mesos et recomanem com a preparació prèvia els Massatges estimulants i relaxants segons el concepte LENOARMI.

Assegures una bona evolució motora i sensorial del bebè, a més d’enriquir el vincle afectiu amb el teu fill i estimular el seu interès per conèixer el món que li envolta. L’exercici adequat estimula el sistema digestiu, immunològic i circula- tori.

També el contacte físic que s’estableix en les sessions de *Baby – Sport  és molt important perquè els nens en els seus primers mesos de vida tenen el tacte molt desenvolupat i reben molta informació a través d’ell.

Les classes són de 45min i el vestuari que recomanem portar: Per a tu, roba còmoda perquè et mouràs amb el teu bebè i per a ells lleugers de roba.

Baby sport Nivell 2

Aproximadament  a partir dels 6 mesos.

És la conquesta dels seus primers desplaçaments fins a posar-se dempeus.

  • Voltejos
  • arrosseguament
  • gateig.

Baby sport Nive1l 3

És per als caminadors que van iniciar la conquesta de les seves primeres acrobàcies i la seva integració en la dinàmica d’un grup

Baby explorador

Baby master

Aquesta activitat ha estat pensada per a bebès de 6 mesos a 12 mesos.

Amb BabyMaster els pares s’introdueixen en el món de l’estimulació d’una forma saludable, divertida i plena de recursos perquè el joc no sols sigui corporal sinó també sensorial.

Els pares aprenen a estimular de manera adequada i preparen així al seu fill per a futurs aprenentatges. És important que l’estimulació sigui una activitat que es realitza amb naturalitat i amb continuïtat, adaptant-la a les diferents etapes evolutives dels més petits.

En l’activitat es treballa des d’una visió preventiva i educativa, s’estimula l’aprenentatge a través dels 5 sentits i es forma als pares aportant recursos per al seu projecte educatiu

BabyMaster és una activitat creada per Noemí Suriol, en col·laboració d’un equip de psicòlegs i pedagogs formats segons la pedagogia de Lenoarmi.

Per a l’activitat de BabyMaster és necessària una mascota que serà la que iniciarà la classe als més petits amb una salutació. La mascota original de Babymaster és la d’una vaca que es diu Fátima. Per als més petits recomanem una mascota relacionada amb una animal